Onze diensten

Bekijk ons aanbod met betrekking tot schadeherstel:

Auto uitdeuken

Een botsing, het kan iedereen overkomen. Bij het parkeren bijvoorbeeld. Of je schaaft ergens langs als je een bocht net even iets te strak neemt. Een deuk of een kras is helaas snel (door een ander) gemaakt. De specialisten van Multimerk helpen je graag verder om die vervelende deuk deskundig te laten herstellen.

Uitdeuken zonder spuiten

Uitdeuken zonder spuiten is ideaal als je een klein deukje hebt zonder lakschade. Multimerk gebruikt speciale apparatuur om een klein deukje deskundig weg werken.

Spotrepair

Spotrepair is in feite niet anders dan plaatselijk bijspuiten en is bedoeld voor kleine lakschade. Het herstel is specifiek gericht op de plek waar de schade zich bevindt. Het is voordelig, snel klaar en milieuvriendelijker.

Uitdeuken bij lakschade

Heeft de auto meerdere deuken of behoorlijke lakschade, dan is uitdeuken zonder spuiten of spotrepair niet genoeg. In dat geval wordt het hele gedeelte hersteld, geplamuurd en gespoten voor een mooi resultaat.

Vervangen van onderdelen

Als er vastgesteld wordt dat onderdelen niet te herstellen zijn of als dit niet het gewenste resultaat zal opleveren, dan is het sneller en voordeliger om de betreffende onderdelen te vervangen. De schadespecialisten van Multimerk geven je graag deskundig advies.

Verzekering

Het is prettig als de schade gedekt wordt door je verzekeraar. Bij forse schade komt er een derde partij om de hoek kijken voor schadecalculatie. Bij Multimerk werken we nauw samen met de meeste verzekeraars en we regelen dit volledig voor je. De schadecalculatie nemen we voor onze rekening wanneer wij jouw auto mogen herstellen! Is de tegenpartij doorgereden na een ongeluk en draai je zelf voor de schade op? Dan kan de schade wellicht nog vergoed worden door het Waarborgfonds Motorverkeer.

Auto richten

Wanneer je een flinke botsing hebt gehad kan het chassis beschadigen. Ook dan helpen de specialisten van Multimerk je graag verder. Het voertuig wordt opnieuw gericht zodat het weer voldoet aan de fabrieksspecificaties. We geven je graag advies in jouw specifieke situatie.
 
Bel direct met onze schadespecialisten via 0512 - 511 335 of vraag een offerte aan op de website.