Onze diensten

Bekijk ons aanbod met betrekking tot schadeherstel:

Blikschade

Blikschade

Blikschade ontsiert de auto enorm. Daarnaast is blikschade is in sommige gevallen dusdanig dat de auto nauwelijks meer bruikbaar is. Of het nu gaat om grote of kleine blikschade, de specialisten van Multimerk zorgen voor passend advies en uitmuntend schadeherstel. Ook bij de afhandeling met de verzekeraar helpt Multimerk je verder.

Uitdeuken zonder spuiten

Klein deukje opgelopen, waarbij de lak nog intact is? Dan is uitdeuken zonder spuiten de oplossing voor jouw auto. Is bij de schade de lak niet aangetast, dan is uitdeuken zonder spuiten de oplossing voor jouw auto. Maak een foto van de schade en stuur deze via onze website of via WhatsApp. We sturen je zo snel mogelijk een prijsopgave.

Uitdeuken bij lakschade

Heb je flinke blikschade opgelopen, waarbij de lak beschadigd is, bijvoorbeeld na een aanrijding? Dan is spotrepair en uitdeuken zonder spuiten niet genoeg. De beschadigde delen moeten worden hersteld, geplamuurd, geschuurd en opnieuw gespoten. Wanneer het herstellen van de onderdelen niet meer mogelijk is, kijken we naar vervanging door een nieuw of tweedehands exemplaar.

Verzekeringsschade

De blikschade is gedekt wanneer je WA-casco verzekerd bent of de schade niet zelf hebt veroorzaakt. Bij Multimerk hebben we veel ervaring met meerdere verzekeringsmaatschappijen. We helpen je vakkundig met een snelle afhandeling van alle administratieve rompslomp. Als je de auto laat behandelen door onze schadespecialisten, zorgen ze ook nog eens voor een gratis schadecalculatie indien de verzekeraar daar om vraagt. Is de tegenpartij doorgereden? Informeer dan bij het Waarborgfonds Motorverkeer.
 
Bel direct 0512 - 511 335 of vul het online schadeformulier in.