Onze diensten

Bekijk ons aanbod met betrekking tot schadeherstel:

Hagelschade

Het weer wordt steeds heftiger, buien worden frequenter en de kans bestaat dat je voor de verrassing komt te staan van een flinke hagelbui. Het komt niet vaak voor, maar hagelstenen zo groot als tennisballen zijn mogelijk. Dit is natuurlijk desastreus voor je auto. Is de lak of het plaatwerk van jouw auto aangetast door hagelschade? De specialisten van Multimerk helpen je graag verder.
 
Bel direct 0512 - 511 335 of stuur een bericht via de website.

Hagelschade en verzekering

Ben je wel of niet verzekerd bij hagelschade? Dit ligt aan de soort verzekering die je hebt afgesloten. In principe zijn er drie soorten verzekeringen, namelijk:
1. WA-verzekering (Wettelijke Aansprakelijkheidsverzekering)
2. WA-plusverzekering (beperkt casco verzekering)
3. All-riskverzekering (volledig casco verzekering)

Bij een WA-verzekering ben je alleen verzekerd voor de schade die je bij een ander hebt veroorzaakt. Mocht dit het geval zijn, dan kun je ook altijd bij ons komen voor deskundig advies, we denken graag met je mee. Bij de WA-plusverzekering en All-risk verzekering ben je gedekt voor hagelschade. In de meeste gevallen vergoeden wij jouw eigen risico. Bij ernstige gevallen moet er een derde partij bij komen voor schadecalculatie. Wanneer je bij ons de schade laat behandelen, helpen wij bij de afhandeling van de verzekering en is de schadecalculatie gratis. Dat scheelt je een hoop rompslomp.

Uitdeuken zonder spuiten

Hagelstenen kunnen een lichte beschadiging achterlaten maar ook flinke krassen en deuken maken. Hagelschade kan variëren van een aantal kleine deukjes tot een bezaaide motorkap die volledig geruïneerd is. Gelukkig is deze schade is bijna altijd volledig te herstellen. Uitdeuken zonder spuiten wordt uitgevoerd als er zich geen lakschade op de auto bevindt. Een klein aantal kleine deukjes zijn voordelig te behandelen zonder spuiten.

Spotrepair

Spotrepair is perfect voor lichte hagelschade met lakschade. Reparaties worden uitgevoerd daar waar de hagel ingeslagen is.

Matige tot zware hagelschade

Als de natuur flink heeft huisgehouden op je auto en de hagelschade is aanzienlijk, dat is dan ontzettend vervelend. De auto ziet er niet meer uit en de verkoopwaarde daalt. Multimerk zorgt voor volledig schadeherstel. Schade wordt geplamuurd, geschuurd en gespoten tot de auto er weer puntgaaf uitziet.

Vervangen van onderdelen

In sommige gevallen is de schade dermate ernstig, dat het financieel voordeliger is om de onderdelen te laten vervangen. Als de motorkap bijvoorbeeld bezaaid is met flinke deuken en het repareren ervan geen mooi resultaat oplevert. Wat de schade ook is, of het nu om verzekeringsschade gaat of niet, bij Multimerk hebben we altijd passend advies. 
 
Neem direct contact op via 0512 - 511 355 of stuur een bericht via onze website