Onze diensten

Bekijk ons aanbod met betrekking tot schadeherstel:

Stormschade

Zware storm en slecht weer komt steeds vaker voor. Het kan er dan heftig aan toe gaan. Takken breken af, dakpannen vliegen in het rond. De kans op autoschade is dan groot. Mocht jou dat overkomen, dan is dat ontzettend vervelend. De schadespecialisten van Multimerk begrijpen dat en helpen je graag vakkundig verder.

Storm en verzekering

In principe zijn er drie soorten autoverzekeringen:
1. WA-verzekering (wettelijke aansprakelijkheidsverzekering)
2. WA-plusverzekering (beperkt casco verzekering)
3. All-riskverzekering (volledig casco verzekering)


Bij een WA-verzekering ben je alleen verzekerd voor schade die je bij een ander veroorzaakt. Stormschade valt daar niet onder. Voor de overige twee verzekeringen wordt stormschade wel vergoed, afhankelijk van de voorwaarden van de verzekeraar. Volgens de KNMI is er sprake van een storm vanaf windkracht 9. Bij veel verzekeraars geldt dat het om een storm gaat vanaf windkracht 7 of hoger. Dit is belangrijk aangezien de 'stormschade' mogelijk niet vergoed wordt als er geen sprake was van een storm.

Multimerk helpt jou verder met de schade en begeleidt bij de afhandeling met de verzekering. Bij ernstige stormschade zal de verzekering verlangen dat een derde partij een schadecalculatie opstelt. Onze schadespecialisten nemen dit volledig uit handen voor je uit handen. Laat je de auto bij ons herstellen? Dan zijn de kosten van de schadecalculatie voor ons!

Uitdeuken zonder spuiten

Stormschade kan variĆ«ren van lichte schade tot zeer ernstige autoschade. Wij kunnen vrijwel alle herstelreparaties . Is de schade beperkt tot één of meerdere kleine deukjes? Dan is uitdeuken zonder spuiten in veel gevallen afdoende om de auto weer mooi strak te maken. Bij kleine deukjes, scheurtjes of barsten is spotrepair vaak voldoende. Dit is een voordelige oplossing om de stormschade te herstellen. De schade wordt vakkundig hersteld.

Grote stormschade

Is de schade groot, dan is uitdeuken zonder spuiten of spotrepair niet voldoende. Dan moeten de onderdelen geplamuurd, geschuurd en opnieuw gespoten worden of soms zelfs vervangen als ze niet of nauwelijks te herstellen zijn.
 
Neem contact met ons op als je stormschade hebt opgelopen. Onze schadespecialisten lossen het voor je op. Bel 0512 - 511 335 of stuur een bericht via onze website.