Onze diensten

Bekijk ons aanbod met betrekking tot schadeherstel:

Werkwijze

Demonteren

Demonteren van autodelen die niet gespoten of vervangen worden. Onze plaatwerkers zijn goed opgeleide monteurs en getraind om alle automerken vakkundig te repareren.

Richten

Wanneer de auto flinke schade heeft, kan het zijn dat de auto opnieuw 'gericht' moet worden. De auto wordt dan rechtgetrokken op een zogenaamde trek- of richtbank zodat de auto goed uitgelijnd wordt.

Plaatwerk

Indien mogelijk worden beschadigde delen gerepareerd. Kapotte delen worden uitgesneden en vervangen door het inlassen van nieuwe delen. Of loszittende delen worden opnieuw aan elkaar gelast. De auto wordt uitgedeukt met professionele apparatuur. Tenslotte plamuren en schuren we alles strak en maken we de auto spuitklaar.

Delen vervangen

Oude, beschadigde delen worden vervangen door de door jouw gekozen nieuwe, merkloze of gebruikte onderdelen. Alle delen worden passend gemaakt en vakkundig gemonteerd.

Spuiten

De auto wordt altijd gespoten in de hoogste kwaliteit. Onze professionals werken, in de autospuiterij, met het beste gereedschap en het hoogwaardige tweecomponenten laksysteem van PPG.

Montage

Na het spuiten worden alle losse delen teruggemonteerd op de auto en ben je verzekerd van een uitstekend resultaat.